ACTUALITAT SETMANA DEL 31 DE JULIOL DE 2023.

Bon dia, aquesta setmana us volem informar que la setmana passada la nostra Regidora i Regidors van estar en diferents punts de la ciutat per explicar i aclarir dubtes prèviament les mocions presentades a la ciutadania.

També informar-vos de les contestes a les mocions i preguntes que Transformem VNG va rebre sobre les mocions i preguntes presentades al Ple Municipal del dia 31 de Juliol.

COMUNICACIÓ AMB
LA CIUTADANIA

Durant tota la setmana hem  estat explicant a la ciutadania les mocions i preguntes que volíem portar al Ple per tal d’aconseguir crear una política nova i propera a la ciutadania on totes i tots puguem ser partícips i dir la nostra opinió, que la nostra veu sigui escoltada al Ple Municipal i que cap pregunta quedi sense contesta.

Al nostre Programa Electoral ens vàrem comprometre a ser propers a la ciutadania i escoltar la veu del poble en tot moment, pensem que Vilanova ha de evolucionar amb les necessitats reals de la ciutadania i continuarem treballant per tal que així sigui.

El passat dimarts dia 25 per la tarda els regidors/res de Transformem van estar a la plaça del mercat.

El dijous dia 27 per la tarda els regidors/res de Transformem van estar als Jardins de Francesc Macià.

PLE MUNICIPAL 31 DE JULIOL DE 2023

Ahir dilluns 31 de juliol de 2023, el primer Ple ordinari de la legislatura, protagonitzat per Transformem VNG, es van aprovar les tres primeres mocions presentades per la nostra formació, us informem dels resultats de les votacions dels diferents Grups Municipals.

Moció per la implementació de les Regidories de barri.

PSC……………………………………. SÍ
VECP…………………………………. SÍ
ERC……………………………………. SÍ
JUNTS X CAT………………….. SÍ
CUP-VNG……………………….. ABSTENCIÓ
PP……………………………………….. SÍ

Moció per l’enfortiment dels mercats municipals i pel retorn del mercadal de roba a la seva ubicació tradicional.

PSC…………………………………….. SÍ
VECP………………………………….. SÍ
ERC…………………………………….. SÍ
JUNTS X CAT………………….. NO
CUP-VNG………………………… SÍ
PP………………………………………… SÍ

Moció per al reforç i la projecció del comerç de proximitat.

PSC……………………………………. Sí
VECP…………………………………. Sí
ERC……………………………………. Sí
JUNTS X CAT………………….. Sí
CUP-VNG……………………….. ABSTENCIÓ
PP……………………………………….. Sí

Tres mocions que amb coherència amb tres prioritats reiterades en campanya, que només aquells qui encara estan ennuegats pels resultats electorals van votar en contra, i que en qualsevol cas, representen una declaració política pràcticament unànime del Ple per aquesta nova legislatura; un punt de vista municipalista que aquest nou moviment polític, fresc, enèrgic, dinàmic, i tanmateix pragmàtic ha aportat en aquest consistori.

Al torn de preguntes, no hi va faltar un record per les obres realitzades als Jardins de Francesc Macià, on Transformem VNG, va fer-se seva la reivindicació de l’AAVV de Sant Joan, qui legítimament i amb notable malestar reclama el compliment del projecte original que va guanyar els pressupostos participatius de 2021 i que tant dista de l’execució final, situació que des del nou govern es confirma que serà difícil de pal·liar.

Finalment, una pregunta en relació a l’aprofitament de l’aigua, atenent a la situació d’extrema sequera que patim, on es preguntà al govern municipal per les mesures concretes i urgents previstes per l’aprofitament, estalvi i recursos per l’aprovisionament d’aigua. 

Fa tot just tres mesos Transformem VNG demanava un vot de confiança per entrar amb força a l’Ajuntament.
Avui el municipalisme ha arribat al Consistori de Vilanova i la Geltrú per quedar-s’hi.
És el moment de retornar la confiança del poble amb feina.

Transformem VNG hi serà. 

AL SEGÜENT ENLLAÇ PODEU CONSULTAR ÍNTEGRAMENT LES MOCIONS QUE ES VAN PRESENTAR PER RELACIONAR LES CONTESTES D’AQUEST ARTICLE:

Deixa un comentari

%d