ACTUALITAT SETMANA 7 DE AGOST

FESTA MAJOR 2023

La Festa Major és un esdeveniment anhelat per tots els vilanovins i vilanovines, un moment que omple els carrers de vida, música i color durant uns dies inoblidables.
L’edició del 2023 no ha estat una excepció, i tot i les circumstàncies que hem viscut en els darrers temps, la Festa Major de Vilanova i la Geltrú ha estat una oportunitat per a la comunitat de retrobar-se i celebrar amb energia renovada.
Després d’un període de restriccions i distanciament social, la Festa Major d’enguany ha estat com un somni fet realitat.
Les activitats tradicionals, com ara els castells, els concerts de grups locals i les cercaviles, han tornat amb més força que mai.
Aquesta Festa Major ens recorda que, malgrat els obstacles, la nostra força com a comunitat roman intacta i ens reafirma en la nostra identitat.

Malgrat l’èmfasi en les tradicions, la Festa Major 2023 també ha incorporat tocs de renovació que reflecteixen l’evolució de la nostra ciutat.
Hem pogut apreciar una barreja d’activitats i espectacles que abracen la diversitat cultural i artística present a Vilanova i la Geltrú.
Tallers de dansa moderna, projeccions audiovisuals i col·laboracions amb artistes emergents han donat un aire fresc a aquesta festa centenària.

La Festa Major no és només una celebració superficial, sinó que reflecteix la riquesa cultural i històrica de Vilanova i la Geltrú.
Les entitats culturals locals han jugat un paper crucial en l’organització d’actes que posen de manifest la nostra identitat i tradicions.
És un moment per a la cultura popular i per a donar visibilitat als artistes locals, reforçant la nostra comunitat creativa i empoderar les entitats i la ciutadania de la nostra vila.

La Festa Major 2023 de Vilanova i la Geltrú ha estat més que una simple celebració; ha estat una reafirmació de la nostra força com a comunitat i una oportunitat de celebrar la nostra rica cultura i història celebrant enguany el 75e aniversari dels Gegants de la Ciutat.
Amb una combinació encertada entre tradició i renovació, hem demostrat que som capaços d’adaptar-nos als canvis sense perdre el nostre esperit festiu.
Mentre gaudim d’aquests moments, recordem també la importància de cuidar-nos mútuament i continuar construint un futur brillant per a la nostra estimada ciutat.

Unes paraules de la nostra Regidora i Regidors:

Marc Segarra: “La Festa Major sempre ha estat una oportunitat per a la unió i la celebració comunitària.
Aquest any, hem vist com els vilanovins i vilanovines s’han unit per gaudir d’una Festa Major memorable, demostrant que la cultura i la tradició perduraran sempre a la nostra Vila.
 Aquest esdeveniment és una mostra que quan treballem conjuntament per l’interès de la ciutat, podem aconseguir grans coses.”

Silvia Fernández: “La Festa Major 2023 ha estat una oportunitat per recordar el valor de les nostres arrels i la importància de mantenir vives les tradicions. En aquesta Festa Major hem compartit rialles, música i moments inoblidables com a ciutat.
És una prova que les celebracions com aquesta poden connectar-nos més enllà de les ideologies i reforçar el teixit social.”

Ricardo Barjola: “La Festa Major és un recordatori que compartim una identitat i un amor per la nostra ciutat.
Aquest esdeveniment ha demostrat una vegada més que les persones podem unir-nos per celebrar i gaudir juntes.
Com a representant de la comunitat, valoro la capacitat de la Festa Major per a cohesionar-nos i recordar-nos el que realment ens uneix.”

Imatges extretes de Instagram de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Deixa un comentari

%d