ACTUALITAT SETMANA DEL 18 DE SETEMBRE DE 2023

Aquesta setmana ens plau comunicar-vos que al Ple Municipal d’ahir dilluns 18 de Setembre de 2023 es van tornar a aprovar les 3 mocions presentades per Transformem VNG, la feina Municipalista que s’està duent a terme dona els seus resultats i es reflecteix en les aprovacions de les mocions que el nostre Grup Municipal presenta a cada Ple.

Us informem dels resultats de les votacions dels diferents Grups Municipals a les mocions presentades per Transformem VNG.

MOCIÓ PER A LA CREACIÓ D’UNA UNITAT MUNICIPAL D’AVALUACIÓ DE
POLÍTIQUES PÚBLIQUES
.

PSC…………………………………….A FAVOR
VECP………………………………….A FAVOR
ERC…………………………………….A FAVOR
JUNTS X CAT…………………..ABSTENCIÓ
CUP-VNG…………………………EN CONTRA
PP…………………………………………ABSTENCIÓ

MOCIÓ PER DEMANAR EL DESDOBLAMENT DE LA C-246-A, DE VILANOVA A CUBELLES.

PSC…………………………………….A FAVOR
VECP………………………………….A FAVOR
ERC…………………………………….A FAVOR
JUNTS X CAT…………………..A FAVOR
CUP-VNG………………………..A FAVOR
PP………………………………………..A FAVOR

MOCIÓ PER A LA CONSOLIDACIÓ D’UN ESPAI PER A GOSSOS A LES PLATGES DE VILANOVA I LA GELTRÚ EN TEMPORADA D’ESTIU.

PSC…………………………………….A FAVOR
VECP………………………………….A FAVOR
ERC…………………………………….ABSTENCIÓ
JUNTS X CAT…………………..A FAVOR
CUP-VNG………………………..ABSTENCIÓ
PP………………………………………..ABSTENCIÓ

Tornen a ser tres mocions amb la coherència de les necessitats actuals de la nostra Ciutat i que compleixen amb les prioritats reiterades a la nostra campanya, tres mocions que tornen a representar una declaració política pràcticament unànime del Ple per aquesta nova legislatura; afiançant un nou punt de vista Municipalista que el nostre moviment polític, fresc, enèrgic, dinàmic, i tanmateix pragmàtic està aportat a aquest consistori.


Al torn de preguntes

1.-El projecte del camí pedalable des del Camping VNG fins a la rotonda de la ronda Ibérica, en el seu recorregut per la carretera BV-2115, es va iniciar l’any 2017, sense haver-se materialitzat. Tenint en compte que va ser un projecte impulsat pel PSC, i essent un projecte de consens i de vital importància per la seguretat viària en el traçat en qüestió, té previst aquest govern dur-lo a terme durant aquest mandat?   

La contesta del Govern ha estat la següent:
Segons explica el Govern aquest és un projecte que ja està realitzat i té un cost estimat de 1,5 M€, a dia d’avui estan treballant per poder trobar el finançament adient per poder dur-lo a terme tot i que és un projecte molt complex donat que hi ha dues administracions que tenen titularitats en el recorregut del traçat i s’està treballant per coordinar l’execució del projecte.
És un projecte que comporta diverses expropiacions de terrenys de particulars i això enredereix l’execució, així i tot confirmem que ja estan en contacte amb les administracions implicades per poder trobar una solució al més aviat possible a aquest projecte que cal esmentar és una reivindicació històrica del barri de la Collada, urbanitzacions com Mas Roquer, Portal d’en Roc, Corral d’en Roc, Corral d’Encona, el Piular i el càmping Vilanova Park.

2.-Tenint en compte que l’actual contracte de reforç del servei de recollida de residus finalitza breument, com preveu l’actual govern garantir el correcte funcionament del servei el temps que resta fins la propera licitació? Es va arribar a algun acord en concret a la reunió bilateral entre l’alcalde i el gerent de l’empresa concessionària del servei? 

La contesta del Govern ha estat la següent:
Actualment, està en marxa un servei de reforç de recollida d’escombraries que es va iniciar al mes d’Abril amb una durada d’un any, mentre estigui actiu aquest reforç, el Govern està centrant tots els seus esforços en poder realitzar una nova licitació a principis de 2024, abans de la finalització d’aquest contracte.
El Govern es compromet a informar regularment a tots els Grups Municipals mitjançant les Comissions informatives, de l’evolució del nou contracte i el seu principal objectiu és poder dur a terme una licitació que proporcioni a Vilanova un servei de recollida d’escombraries adient a les necessitats reals que té la nostra ciutat.


El Municipalisme continua deixant la seva empremta al Consistori de Vilanova i la Geltrú i seguirem treballant dur per la nostra ciutat.
És el moment de retornar la confiança mostrada pel poble amb feina.

Transformem VNG continua amb el seu compromís de treballar per la Ciutat, els seus Ciutadans i Ciutadanes. 

AL SEGÜENT ENLLAÇ PODEU CONSULTAR ÍNTEGRAMENT LES MOCIONS QUE ES VAN PRESENTAR PER RELACIONAR LES CONTESTES D’AQUEST ARTICLE:
https://transformemvng.com/2023/09/11/actualitat-setmana-del-11-de-setembre-de-2023/

Deixa un comentari

%d