ACTUALITAT SETMANA DEL 25 DE SETEMBRE DE 2023

Aquesta passada setmana ens vam reunir amb el president i altres membres de l’Associació Amics dels Barrufets.
Els Barrufets són una entitat del barri del Molí de Vent, que des de fa sis anys organitza una Festa Major al barri, i que està també molt implicada en el Carnaval a la ciutat.
Fan molt bona feina per dinamitzar el barri.
En aquesta trobada vam intercanviar impressions i valoració sobre l’estat del barri, parlar de projectes de futur (com ara arreglar els Jardins del Molí de Vent), i compartir i escoltar necessitats que com a entitat tenen.
Ara que ja han passat cent dies d’ençà que som el consistori i hem pogut aterrar, reprenem les trobades amb entitats i ciutadania com sempre hem fet!

DECLARACIÓ EXTRAORDINÀRIA DE CAMPANYA.

RELLEU AL CONSELL COMARCAL

Aquesta passada setmana, en Ricardo Izquierdo va presentar la seva dimissió com a Conseller Comarcal per motius personals.
En Marc Segarra, el nostre Portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament prendrà el relleu del càrrec a partir del proper 29 de setembre d’enguany, després d’haver rebut el suport unànime del Comitè Executiu de Transformem VNG.
Volem agrair la feina i dedicació al Conseller sortint, i mostrar ple suport i molts ànims a en Marc en aquest nou repte.
Ben segur que farà una bona feina pel municipi i per la comarca.   

Deixa un comentari

%d