ACTUALITAT SETMANA DEL 13 DE NOVEMBRE DE 2023

Aquesta setmana volem informar-vos de les reunions mantingudes les passades setmanes amb diferents Associacions i Entitats de la Ciutat, també compartir amb vosaltres una valoració de la paradeta informativa del passat dissabte 28 d’Octubre e informar-vos que el pròxim 25 de Novembre ens podreu trobar a la paradeta de la plaça del Cubilot al carrer Tarragona, on tindrem a la vostra disposició exemplars de la revista mensual “La Veu dels Barris”.


Valoració de la paradeta
del 28 de Octubre

Com ja vàrem anunciar, dissabte 28 d’Octubre vàrem reprendre les paradetes informatives, una activitat que ens apropa a la ciutadania i ens proporciona informació de primera mà de les necessitats i preocupacions dels habitants de la nostra ciutat.
Va ser una jornada amb converses molt interessants amb els ciutadans i ciutadanes de la nostra vila que es van apropar per comentar les seves inquietuds o simplement per comentar l’actual situació de la ciutat.
Estem molt agraïts a tots i totes les que us vàreu acostar a parlar amb nosaltres i compartir una estona amb nosaltres, la vostra participació és fonamental pel nostre funcionament, volem i necessitem mantenir el contacte amb tota la ciutadania tal com hem fet des del principi i continuarem fent sempre.
Seguim treballant en l’escolta activa de la ciutadania i continuem reclamant les necessitats que la ciutadania ens transmet a peu de carrer.
Us informem que el pròxim dissabte dia 25 de Novembre ens podreu trobar a la plaça del Cubilot al carrer Tarragona.
Us hi esperem a tots i totes!!!!


Reunió Associació Cultural Gitana

Va ser una trobada molt interessant a la que vàrem tractar tot un seguit de temes com per exemple,
El Mercadal de roba i complements plaça del Mercat de la que els paradistes fan una molt bona valoració del canvi d’ubicació.
Ens van comentar que han notat un augment en la seva facturació i que estan prou satisfets amb el servei de vigilància.
També vàrem parlar del Mercadal de Mar dels divendres, els representants dels paradistes ens comenten que els agradaria poder tornar el Mercadal al carrer Llibertat.
Actualment, hi ha unes 15 parades, de les quals set o vuit són de roba (la resta de fruita), totes volen el canvi d’ubicació.
Ens expliquen també que en aquest Mercadal amb la ubicació actual de la Rambla, el vent dificulta molt la seva feina i, tanmateix, el c/ Llibertat és un lloc de pas per anar a comprar.
Tallar el trànsit rodat els divendres de mercadal al carrer Llibertat, pot ser una bona manera de fer una prova pilot per a la possible conversió en zona de vianants d’aquest carrer, entre Conxita Soler i Àncora, tal com reclama l’AV Baix-a-Mar.


Trobada amb les AAVV de les Urbanitzacions radials de VNG

Dissabte passat ens vam reunir amb representants de les associacions veïnals de Can Xicarró, Mas Tapet, Carretera de la Plana, Piular, Casalot d’en Creixell, Torre del Veguer, Mas Joliu i el Corral d’en Roc.
Vam tractar i fer un seguiment de les problemàtiques comunes d’aquests barris periurbans, com ara la mobilitat, transport públic i connexió amb el nucli urbà, la possible urbanització, l’aigua o l’enllumenat.
Des de l’AV de la Torre del Veguer, se’ns va comentar que certes cases d’aquesta urbanització pateixen sacsejades i algunes tenen esquerdes, a causa de les voladures que es produeixen a la pedrera del Roca, situada a proximitat.
Vam traslladar aquesta informació a l’equip de govern, així com ho vam exposar al Ple, demanant el suport de l’Ajuntament pel que fa a aquesta problemàtica.
Finalment, ens vam instar a trobar-nos aviat, per continuar treballant en la dignificació d’aquestes urbanitzacions, a partir de polítiques públiques locals que cerquin transformar la realitat diària d’aquestes veïnes i veïns.


Transformem VNG contínua amb el seu compromís de treballar per la Ciutat i els seus Ciutadans i Ciutadanes, un compromís que es demostra amb el contacte directe que hem mantingut, mantenim i sempre mantindrem amb la ciutadania.
El Municipalisme ha arribat per quedar-se a Vilanova!!!

Deixa un comentari

%d