ACTUALITAT SETMANA DEL 20 DE NOVEMBRE DE 2023

Aquesta setmana volem informar-vos de les reunions mantingudes les passades setmanes amb Associacions i Entitats de la Ciutat, també compartir amb vosaltres que el pròxim 25 de Novembre ens podreu trobar a la paradeta de la plaça del Cubilot al carrer Tarragona, on tindrem a la vostra disposició exemplars de la revista mensual “La Veu dels Barris”.
Us convidem també a veure el programa Línia Blava on va ser entrevistat el nostre Portaveu Marc Segarra.
D’altra banda us informem també que estrenem una nova secció a la web, es tracta de la secció de Plens Municipals.


Paradeta del proper 25 de Novembre

Com ja vàrem anunciar, el pròxim dissabte 25 de Novembre ens podreu trobar a la paradeta informativa que durem a terme a la plaça del Cubilot tocant al carrer Tarragona.
Estarem esperant-vos per parlar amb vosaltres i compartir opinions, la vostra participació és fonamental pel nostre funcionament, volem i necessitem mantenir el contacte amb tota la ciutadania tal com hem fet des del principi i continuarem fent sempre.
Continuem treballant en l’escolta activa de la ciutadania i continuem reclamant les necessitats que la ciutadania ens transmet a peu de carrer.
A la paradeta podreu trobar la nostra revista mensual en la qual exposem els temes d’actualitat que ens semblen més rellevants.


Reunió Associació Masia Nova

Fa uns dies ens vam reunir amb l’Associació de la Masia Nova, un barri de Vilanova que actualment té 300 habitants i limita amb les Roquetes. Aquest barri s’urbanitzà i començà a construir l’any 1990, i té un centenar de cases unifamiliars i deu escales de pisos, que sumen seixanta habitatges, al voltant de la plaça de Joan Magrinyà.
La Junta de l’AV està formada per quatre persones, quan fan reunions, són vint-i-cinc persones, aproximadament. No disposen de cap mena de local social on poder reunir-se.
El tema més visible pel barri és un solar, que es fa servir com a aparcament, és de terra des de temps immemorables, i l’AV reclama que es pugui asfaltar per adencentar-lo.
Durant l’anterior mandat, els tècnics s’ho van mirar, però no s’arribà a res. La regidora Iolanda Sánchez diu que caldria posar una zona verda almenys en una zona d’aquest solar, i que asfaltar no és ecològic. El solar està qualificat com a equipament.
L’AV demana com a mínim que es pugui posar sorra i aplanar-ho donat que actualment hi ha uns sots considerables.
Fa anys que es reclama que el pont de vianants que passa per sobre del torrent s’adeqüi, la Masia Nova té molt mala connexió a peu amb el nucli urbà, un exemple és que per aquest pont no es pot passar amb cadira de rodes i la barana està totalment malmesa, les parades d’autobús no tenen ni horaris ni marquesines, manquen voreres al barri, el manteniment de jardineria és molt deficient, la sortida i accés al barri pel carrer d’Albert Ferrer és molt perillosa, i el veïnat demana que pugui corregir-se, juntament amb la rotonda de la Ronda Europa, que es colapsa contínuament.


Línia Blava, Entrevista política amb Marc Segarra

El passat dimarts dia 14 de Novembre el nostre Portaveu Marc Segarra va participar en el programa Línia Blava de canal blau, a l’entrevista va poder parlar de l’actualitat política de la nostra Ciutat i explicar els posicionaments de Transformem VNG.
Us convidem a visualitzar el vídeo per poder conèixer la nostra opinió sobre l’actualitat.


Secció Plens Municipals


Transformem VNG contínua amb el seu compromís de treballar per la Ciutat i els seus Ciutadans i Ciutadanes, un compromís que es demostra amb el contacte directe que hem mantingut, mantenim i sempre mantindrem amb la ciutadania.
El Municipalisme ha arribat per quedar-se a Vilanova!!!

Deixa un comentari

%d