Programa de govern de Transformem Vilanova i la Geltrú

El present document constitueix el programa electoral de la candidatura municipalista Transformem Vilanova i la Geltrú per als comicis locals del proper 28 de maig.

Per l’elaboració d’aquest programa s’ha comptat amb la participació de més de dos cents-cinquanta veïnes i veïns de Vilanova i la Geltrú. Lluny de ser un projecte redactat en un despatx allunyat de les realitats de la ciutat, s’han cercat aportacions de persones coneixent la realitat del terreny, ja fos del seu sector d’expertesa laboral, de llur barri o del seu àmbit associatiu. Conseqüentment,  han participat d’aquest document persones provinents del moviment veïnal, del comerç, d’entitats culturals, del món esportiu, del sector primari, de la hostaleria, arquitectes, funcionàries, educadores socials, experts en seguretat, enginyers o ambientòlegs, entre d’altres. Per la recollida de dades, s’ha empleat la metodologia qualitativa, mitjançant una desena de trobades obertes amb la ciutadania barri a barri, així com a partir de reunions amb entitats, plataformes i diferents col·lectius.

En paral·lel s’ha comptat amb un cos tècnic potent i sectorialitzat, format per arquitectes, funcionàries, educadores socials, experts en seguretat, enginyers, ambientòlegs, enginyers o urbanistes. 

Un cop confeccionat el programa, l’assemblea de Transformem-VNG ha escollit els deu punts més destacats del mateix. Per fer-ho, s’ha procedit a fer una votació entre militants i simpatitzants, d’entre els vuitanta-cinc punts més destacats del programa de govern. 

El programa de Transformem-VNG s’articula en tres blocs, ciutat amable, ciutat cohesionada i ciutat activa.

Salut i bona lectura!

Deixa un comentari

%d