CÀRRECS ELECTES TRANSFORMEM VNG (2023-2027)


Marc Segarra Sabio

Regidor de Tranformem VNG.
Portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament.

Conseller Comarcal de Transformem VNG.


Nascut a Vilanova i la Geltrú l’any 1996, fill del carrer Zamenhof i actual veí del Centre Vila, va traure el cap des de ben jove pels entorns polítics i socials de la ciutat, especialment al seu barri, el Molí de Vent, del qual en va presidir l’Associació de Veïns entre 2021 i 2023. Aposta fermament per la participació directa de la ciutadania en política, així com la lluita per la defensa de la llengua i cultura pròpies del país.

Inspirat per les idees d’autors com Camus, Foucault, Mélenchon, Xirinacs o Bookchin, va iniciar estudis en Ciència Política i es va acabar llicenciant en Gestió i Administració Pública per la Universitat de Barcelona. El seu domini de la llengua francesa, de la qual n’és professor, el va portar a iniciar la seva trajectòria professional en departaments comercials d’empreses capdavanteres del sector turístic català i francès; ha treballat també en una cooperativa d’iniciativa social i com a empleat públic, en diferents departaments d’aquest Ajuntament i a l’IMET. Amant del basquetbol i de la música, va estar vinculat al Club Esportiu Vilanova i la Geltrú i al Conservatori Mestre Montserrat.

Les seves idees renovadores per la vila, en la línia de l’ecologia social i la descentralització de la política municipal, el van portar l’any 2022 a impulsar la nova Federació d’Associacions Veïnals i, a final del mateix any, a ser un dels promotors del moviment polític Transformem-VNG.


Silvia Fernández Martínez

Regidora de Transformem VNG


Nascuda a Vilanova i la Geltrú el 17 d’Agost de 1984.
Compromesa amb la vida escolar i enamorada de la cultura i les tradicions de Vilanova i la Geltrú, col·labora activament amb l’associació de veïnes i veïns de La Collada – els Sis Camins, on exerceix com a presidenta. Va créixer al barri de Mar, on cada racó dels seus carrers té un significat especial per ella, i és on va descobrir que la nostra comunitat té un gran potencial quan treballa de forma cohesionada.

És diplomada en Ciències Empresarials i, durant onze anys, ha treballat en el departament d’administració d’una empresa de l’àmbit privat que es dedica a la distribució d’envasos i embalatges de plàstic exercint, també, com a responsable de qualitat. Per tal d’ampliar aquesta formació, està cursant un postgrau de Direcció Comptable.

El 2018, seguint la seva passió, va decidir cursar el màster de Professorat de Secundària a la Universitat Rovira i Virgili. Actualment, exerceix com a professora del Cicle Mitjà de Gestió Administrativa en un institut de Sant Pere de Ribes.


Ricardo Izquierdo Barjola

Regidor de Transformem VNG.


Va néixer a Vilanova i la Geltrú el 22 de desembre de 1978. Criat al barri de Sant Joan, va estudiar administració al centre educatiu Joaquim Mir.

Des de fa més de 20 anys, és el propietari i regent d’un bar al seu barri natal. És una persona molt activa en la vida associativa de la ciutat i participa activament a la cultura local. Ha estat vicepresident del Gremi d’Hostaleria de Vilanova durant quatre anys.

Destaca la seva implicació en el teixit associatiu veïnal, col·laborant activament amb diferents entitats locals dedicades a la Festa Major i el Carnaval. És una persona apassionada de la seva ciutat, i treballa en la promoció dels seus valors culturals i festius.

Ricardo Izquierdo Barjola és una persona d’actitud generosa, amable i oberta, la qual cosa l’ha fet molt conegut entre els veïns de Vilanova. A final de 2022, va prendre la decisió de fer un pas endavant, entrant activament en la política municipal, presentant-se com a candidat a les eleccions municipals de 2023 amb la formació Transformem VNG.