Transformem Vilanova i la Geltrú presenta les 10 primeres candidates

Marc Segarra encapçala la llista juntament amb Sílvia Fernández,
Amanda Rodríguez, Marc Polanco, Ricardo Izquierdo, Marta Santos,
Mary-Luz Roca, Gregori Torres, Rubén Domenech i Sònia Ferrer

● Diumenge l’Assemblea General de la nova formació aprovarà la llista
definitiva.
● Municipalisme, participació ciutadana i regeneració democràtica son els
tres pilars de Transformem Vilanova i la Geltrú.
● El nou partit municipalista ja s’ha reunit amb diverses associacions veïnals, gremis i entitats per conformar un programa electoral participatiu des dels carrers.

L’executiva de Transformem Vilanova i la Geltrú proposa les 10 primeres candidates per a les eleccions municipals del proper 28 de maig: Marc Segarra, Sílvia Fernández, Amanda Rodríguez, Marc Polanco, Ricardo Izquierdo, Marta Santos, Mary-Luz Roca, Gregori Torres, Rubén Domenech i Sònia Ferrer.


Diumenge 26 de març les militants i simpatitzants de la nova candidatura municipalista estan cridades a participar en la segona Assemblea General de la formació, que tindrà lloc al barri de Sant Joan, per ratificar la llista completa. L’ordre definitiu de la llista d’aquesta candidatura municipalista, quedarà decidit llavors.


La llista de Transformem Vilanova i la Geltrú compta amb una àmplia representació del moviment veïnal de la ciutat, així com d’una nodrida representació del comerç de proximitat, del món sindical, del sector social, de la joventut, del sector primari i de l’hostaleria vilanovina. La formació també compta amb perfils tècnics experts en seguretat pública, arquitectura, educació, esports i dret.

Les primeres 10 de Transformem VNG
L’única posició confirmada de la nova candidatura és Marc Segarra, que anirà amb el número 1. Les 10 primeres candidates, l’ordre de les quals es coneixerà el proper diumenge, són:
● Marc Segarra Sabio: Funcionari, Llicenciat en Gestió i Administració Pública. Ha presidit l’AV Molí de Vent aquests dos últims anys. L’any passat va impulsar la nova Federació d’Associacions Veïnals.
● Sílvia Fernández: Del barri de Mar. Diplomada en Ciències Empresarials, és professora en un institut de Sant Pere de Ribes. Viu actualment a la Collada, on presideix l’Associació de Veïns. És també membre del Consell Escolar del Margalló.
● Amanda Rodríguez: Veïna del Nucli Antic. Integradora i educadora social. Ha regentat també un local d’hostaleria a Baix-a-Mar.
● Marc Polanco: del barri de Mar. Llicenciat en Dret, està cursant el màster d’advocacia. Viu actualment a l’Aragai.
● Ricardo Izquierdo: cuiner. Regenta un bar al barri de Sant Joan. Vice-president del Gremi d’Hostaleria durant els dos darrers anys. Molt actiu al món del Carnaval i vinculat a la cultura popular.
● Marta Santos: educadora i treballadora social. Treballa al Centre Obert de Vilanova i la Geltrú . Veïna de la Sardana.
● Mary-Luz Cortés: Mecànica. És responsable de recanvis d’automoció en un taller de Vilanova i la Geltrú. Presidenta de l’Associació de Veïns de Mas Tapet.
● Gregorio Ortiz: President de l’Associació de Veïns del Nucli Antic. És comercial d’una empresa de distribució. Implicat amb el Mercat del Centre.
● Rubén Domenech: ha desenvolupat la seva carrera
professional a la construcció i a l’obra civil. És vice-president de l’Associació de Veïns del Prat de Vilanova.
● Sònia Ferrer: veïna de Sant Joan, comerciant del carrer Caputxins i Gràfiques Ferpala.


Transformem Vilanova i la Geltrú perfila així la seva candidatura, mentre continua les trobades amb associacions veïnals, entitats i gremis de comerç que ja ha dut a terme en les últimes setmanes, i que es multiplicaran amb l’objectiu de construir un programa electoral des del carrer de cara a les eleccions municipals.

Deixa un comentari

%d